Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse Lund: Allt du behöver veta!

Elgiganten är en av Sveriges mest populära elektronikåterförsäljare och har flera butiker runt om i landet. Två av deras framstående butiker är Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse Lund. I den här artikeln kommer vi att ge en inblick i dessa butiker och vad du behöver veta när du besöker dem.

Elgiganten Jägersro

Elgiganten Jägersro är belägen i Jägersro Center i Malmö. Med sitt strategiska läge erbjuder butiken ett brett sortiment av elektronikprodukter och tillbehör till attraktiva priser. Oavsett om du behöver en ny smartphone, en hemelektronikprodukt eller kanske en ny dator, finns det stor chans att du hittar det du söker hos Elgiganten Jägersro.

Butiken har ett kunnigt och hjälpsamt personalteam som är redo att assistera dig med dina frågor och behov. De kan ge expertråd och vägledning för att hjälpa dig att fatta rätt beslut. Eftersom Elgiganten Jägersro är en stor butik kan det vara bra att ta lite extra tid att utforska sortimentet och se vad som passar bäst för dina behov.

Elgiganten Phonehouse Lund

Elgiganten Phonehouse Lund är belägen i centrala Lund och riktar sig specifikt till mobil- och telekomprodukter. Om du letar efter en ny smartphone, surfplatta eller tillbehör som hörlurar eller mobilskal, är detta den perfekta butiken för dig. Elgiganten Phonehouse Lund erbjuder ett stort utbud av de senaste mobilmodellerna från olika tillverkare samt abonnemang från olika operatörer.

Butiken har också teknisk personal som kan hjälpa dig att installera appar och överföra data från din gamla enhet när du köper en ny. De kan ge dig råd om vilka modeller som passar dina behov och vilka funktioner du bör titta efter. Även om butikens fokus är mobila enheter finns det också ett urval av andra hemelektronikprodukter, som till exempel högtalare och smarta klockor.

Öppettider och kontaktinformation

Både Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse Lund har generösa öppettider för att passa dina behov. Du kan besöka deras butiker måndag till lördag, och de är även öppna på söndagar. För exakta öppettider kan du besöka Elgigantens officiella webbplats eller kontakta butikerna direkt.

Butik Adress Öppettider Kontakt
Elgiganten Jägersro Jägersrovägen 151, 213 75 Malmö Mån-lör: 10:00-20:00, Sön: 10:00-18:00 Telefon: 010-567 58 00
Elgiganten Phonehouse Lund Kyrkogatan 8, 222 22 Lund Mån-lör: 10:00-19:00, Sön: 11:00-17:00 Telefon: 010-567 56 00

Nu när du har all information om Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse Lund är det dags att besöka dessa butiker och upptäcka det fantastiska utbudet. Oavsett om du är på jakt efter den senaste tekniken eller behöver hjälp med att välja rätt produkt, kan Elgiganten hjälpa dig i ditt beslut. Besök butikerna och upplev den professionella servicen och kvalitetsprodukterna själv!

Ofte stillede spørgsmål

Here are 10 relevant questions and answers in Swedish for your article:1.

Vad är Elgiganten Jägersro?

Elgiganten Jägersro är en elektronikbutik belägen i Jägersro Center i Malmö. 2.

Vilka typer av produkter säljer Elgiganten Jägersro?

Elgiganten Jägersro säljer ett brett sortiment av produkter, inklusive TV-apparater, datorer, mobiltelefoner, ljudsystem och mycket mer. 3.

Var hittar jag Elgiganten Phonehouse i Lund?

Elgiganten Phonehouse i Lund finns på adressen [ange adress här]. 4.

Vad kan jag förvänta mig att hitta hos Elgiganten Phonehouse i Lund?

Elgiganten Phonehouse i Lund erbjuder ett stort utbud av mobiltelefoner, surfplattor, tillbehör och mobilabonnemang. 5.

Vilka varumärken finns tillgängliga på Elgiganten Jägersro?

Elgiganten Jägersro erbjuder produkter från populära varumärken som Sony, Samsung, Apple, LG och många fler. 6.

Finns det några erbjudanden eller kampanjer på Elgiganten Jägersro just nu?

För att ta reda på aktuella erbjudanden och kampanjer kan du besöka Elgiganten Jägersro-butiken eller kontrollera deras hemsida. 7.

Kan jag få professionell rådgivning om produkterna på Elgiganten Jägersro?

Ja, personalen på Elgiganten Jägersro-butiken är kunnig och hjälper gärna till med att besvara eventuella frågor eller ge råd. 8.

Erbjuder Elgiganten Phonehouse i Lund reparationstjänster för mobiltelefoner?

Ja, Elgiganten Phonehouse i Lund har tekniker som kan utföra reparationer eller felsökning på mobiltelefoner. 9.

Kan jag köpa presentkort på Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse i Lund?

Ja, både Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse i Lund erbjuder presentkort som kan användas som betalning i butikerna. 10.

Vilka betalningsalternativ erbjuds på Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse i Lund?

Både Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse i Lund accepterar vanliga betalningsmetoder som kontanter, kortbetalning och Swish. Lycka till med din artikel!

Artiklen Elgiganten Jägersro och Elgiganten Phonehouse Lund: Allt du behöver veta! har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 5 anmeldelser