Guide: Elgiganten i Burlöv Center – Allt du behöver veta!

Välkommen till Elgiganten i Burlöv Center! I denna guide kommer vi att ta dig igenom allt du behöver veta om Elgiganten och dess butik i Burlöv Center.

Butiksinformation

Elgiganten i Burlöv Center är en av Elgigantens populära butiker i Sverige. Den ligger i det välkända Burlöv Center och erbjuder ett brett utbud av elektronik och hemelektronikprodukter.

Öppettider

Butikens öppettider:

Dag Öppettider
Måndag – fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 18:00
Söndag 11:00 – 17:00

Sortiment

Elgiganten i Burlöv Center erbjuder ett stort sortiment av elektronikprodukter. Här hittar du allt från TV-apparater, datorer och mobiltelefoner till vitvaror, ljudprodukter och spelkonsoler. Oavsett om du är ute efter den senaste tekniken eller om du behöver något till ditt hem, har Elgiganten i Burlöv Center något för dig.

Kampanjer och erbjudanden

Elgiganten är känt för sina attraktiva kampanjer och erbjudanden. Genom att hålla koll på deras hemsida eller besöka butiken regelbundet kan du vara säker på att få tag på de bästa priserna. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev för att få information om aktuella erbjudanden och kampanjer.

Kundservice

Hos Elgiganten i Burlöv Center kan du förvänta dig en utmärkt kundservice. De vänliga och kunniga medarbetarna finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med dina behov och svara på dina frågor. Oavsett om du behöver råd om vilken TV som passar dina behov bäst eller om du har problem med din dator, kan du lita på att personalen på Elgiganten i Burlöv Center kommer att ta hand om dig.

Besöka Elgiganten i Burlöv Center

Om du vill besöka Elgiganten i Burlöv Center, hittar du butiken på följande adress:

Adress: Burlöv Center, Södra Förstadsgatan 12, 232 33 Arlöv

Butiken är lättillgänglig med både bil och kollektivtrafik. Det finns gott om parkeringsplatser runt Burlöv Center och bussar som stannar i närheten.

Sammanfattning

Elgiganten i Burlöv Center är en av Elgigantens populära butiker och erbjuder ett stort utbud av elektronikprodukter. Besöka butiken för att upptäcka det senaste inom teknik och hemelektronik, dra nytta av kampanjer och erbjudanden, och få professionell rådgivning från det kunniga personalen. Adressen till butiken är Burlöv Center, Södra Förstadsgatan 12, 232 33 Arlöv.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Elgiganten Burlöv Center?

Elgiganten Burlöv Center är en elektronikbutik belägen i Burlöv Center i Malmö.

Vilka produkter kan man hitta på Elgiganten Burlöv Center?

På Elgiganten Burlöv Center kan man hitta ett brett utbud av elektronikprodukter, inklusive TV-apparater, datorer, mobiltelefoner och vitvaror.

Vilka varumärken erbjuder Elgiganten Burlöv Center?

Elgiganten Burlöv Center erbjuder produkter från populära varumärken såsom Samsung, Apple, Sony, LG och Philips.

Finns det några erbjudanden eller kampanjer på Elgiganten Burlöv Center?

Ja, Elgiganten Burlöv Center har regelbundna erbjudanden och kampanjer på olika produkter. Det kan vara förmånliga priser, rea eller paketerbjudanden.

Kan man få hjälp med att välja rätt produkt på Elgiganten Burlöv Center?

Ja, personalen på Elgiganten Burlöv Center är kunnig och hjälper gärna kunder att välja rätt produkt baserat på deras behov och preferenser.

Kan man boka en service hos Elgiganten Burlöv Center?

Ja, det är möjligt att boka service för dina elektronikprodukter hos Elgiganten Burlöv Center. Det kan vara reparation, installation eller underhåll.

Har Elgiganten Burlöv Center någon returpolicy?

Ja, Elgiganten Burlöv Center erbjuder en returpolicy där kunder kan returnera oöppnade produkter inom en viss tidsram mot återbetalning eller utbyte.

Finns det några fördelar med att köpa elektronik på Elgiganten Burlöv Center?

Ja, fördelar med att köpa elektronik på Elgiganten Burlöv Center inkluderar konkurrenskraftiga priser, ett stort sortiment och kunnig personal som kan erbjuda rådgivning.

Har Elgiganten Burlöv Center någon onlinebutik?

Ja, Elgiganten Burlöv Center har en onlinebutik där kunder kan köpa produkter och få dem levererade till sin adress.

Var kan man hitta Elgiganten Burlöv Center?

Elgiganten Burlöv Center finns på Burlöv Center, som är beläget i Malmö, Sverige. Adressen är Annetorpsvägen 1, 232 34 Arlöv.

Artiklen Guide: Elgiganten i Burlöv Center – Allt du behöver veta! har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 31 anmeldelser