Ikea linanäs

LINANÄS 2-sitssoffa, Vissle mörkgrå – IKEA

LINANÄS 2-sitssoffa, Vissle mörkgrå Smidig transport var målet när vi skapade den här bekväma 2-sitssoffan med slitstarkt mörkgrått tyg av polyester. Och vi lyckades! Den ryms i en bil och kan följa med dig hem direkt. Priset? Lågt förstås. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LINANÄS 2-sitssoffa, Vissle beige – IKEA

LINANÄS 2-sitssoffa, Vissle beige Smidig transport var målet när vi skapade den här bekväma 2-sitssoffan med slitstarkt beige tyg av polyester. Och vi lyckades! Den ryms i en bil och kan följa med dig hem direkt. Priset? Lågt förstås. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LINANÄS 3-sitssoffa, Vissle beige – IKEA

LINANÄS 3-sitssoffa, Vissle beige Den här klädseln är gjord av det spinnfärgade tyget Vissle i polyester. Det är ett slitstarkt tyg med en slät väv och fin tvåtonseffekt. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LINANÄS 3-sitssoffa, Med schäslong/Vissle mörkgrå – IKEA

LINANÄS 3-sitssoffa, Med schäslong/Vissle mörkgrå Med sina mjuka former, moderna uttryck och slitstarka mörka klädsel är den här soffan med schäslong en perfekt kombination av funktion och komfort. Finns även utan schäslong för dig som har mindre plats.

LINANÄS 3-sitssoffa, Vissle mörkgrå – IKEA

LINANÄS 3-sitssoffa, Vissle mörkgrå Den här klädseln är gjord av det spinnfärgade tyget Vissle i polyester. Det är ett slitstarkt tyg med en slät väv och fin tvåtonseffekt. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LINANÄS 3-sitssoffa, Med schäslong/Vissle beige – IKEA

LINANÄS 3-sitssoffa, Med schäslong/Vissle beige Med sina mjuka former, moderna uttryck och slitstarka ljusa klädsel är den här soffan med schäslong en perfekt kombination av funktion och komfort. Finns även utan schäslong för dig som har mindre plats.

Soffan som är lätt att ta med – IKEA

Det viktigaste med den här soffan är att du kan sitta bekvämt och mysa i den, men den har fler superkrafter. Förutom att vara liten, så är den förpackad på ett sådant smart sätt att du kan ta med den i bilen hem.

LINANÄS Sofa, Vissle beige – IKEA

LINANÄS Sofa, Vissle beige This cover is made from VISSLE fabric in polyester, which is dope-dyed. It’s a durable material with a smooth weave and a nice two-tone effect. 10 year Limited warranty. Read about the terms in the warranty brochure.

IKEA Linanäs Soffa (2-sits) – Hitta bästa pris på Prisjakt

Det bästa priset på IKEA Linanäs Soffa (2-sits) hittar du på Prisjakt. Här hittar du även prishistorik, omdömen och oberoende produktjämförelser.

Keywords: ikea linanäs