Ikea själland

SJÄLLAND serie – IKEA

SJÄLLAND serie – IKEA

SJÄLLAND serie

SJÄLLAND serie – IKEA

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 156 cm

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 156 cm – IKEA

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 156 cm. Du kan välja mellan bordskivor i olika material, beroende på vad som passar dig och din uteplats och om du föredrar ett underhållsfritt material som aluminium eller värmen i slitstark eukalyptus. Hålet i mitten av bordsskivan håller ditt parasoll på plats.

SJÄLLAND Bord, utomhus, ljusbrun, ljusgrå, Längd: 156 cm

SJÄLLAND Bord, utomhus, ljusbrun, ljusgrå, Längd: 156 cm – IKEA

SJÄLLAND Bord, utomhus, ljusbrun, ljusgrå, Längd: 156 cm. Bordsskivan i trä är tillverkad av ribbor i eukalyptus, alla med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som ger bordet ett varmt och naturligt utseende. Du kan välja mellan bordskivor i olika material, beroende på vad som passar dig och din uteplats och om du föredrar ett underhållsfritt material som aluminium eller värmen i slitstark eukalyptus.

SJÄLLAND Bord, utomhus, ljusbrun, ljusgrå, Längd: 71 cm

SJÄLLAND Bord, utomhus, ljusbrun, ljusgrå, Längd: 71 cm – IKEA

SJÄLLAND Bord, utomhus, ljusbrun, ljusgrå, Längd: 71 cm. Bordsskivan i trä är tillverkad av ribbor i eukalyptus, alla med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som ger bordet ett varmt och naturligt utseende. Du kan välja mellan bordskivor i olika material, beroende på vad som passar dig och din uteplats och om du föredrar ett underhållsfritt material som aluminium eller värmen i slitstark eukalyptus.

SJÄLLAND Bänk, utomhus, ljusgrå, mörkgrå, 136 cm – IKEA

SJÄLLAND Bänk, utomhus, ljusgrå, mörkgrå, 136 cm. Materialen i denna utomhusmöbel är underhållsfria.

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 71 cm

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 71 cm – IKEA

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 71 cm. Du kan välja mellan bordskivor i olika material, beroende på vad som passar dig och din uteplats och om du föredrar ett underhållsfritt material som aluminium eller värmen i slitstark eukalyptus. Stommen är gjord av rostfritt aluminium, vilket gör den stadig, lätt och underhållsfri.

SJÄLLAND Bordsskiva, ljusbrun, 67×67 cm – IKEA

SJÄLLAND Bordsskiva, ljusbrun, 67×67 cm. Enkel att hålla ren – torka bara av med en fuktig trasa.

SJÄLLAND Bänk, utomhus, ljusgrå, ljusbrun, 136 cm – IKEA

SJÄLLAND Bänk, utomhus, ljusgrå, ljusbrun, 136 cm. Du kan förbättra sittkomforten och även göra din bänk mer personlig genom att komplettera med en dyna i en stil som passar dig.

Keywords: ikea själland, själland ikea