Varför ska man byta till LED lysrör?

Att byta ut traditionella lysrör mot LED lysrör ger dig en billig och energieffektiv belysning. LED lysrören ger dig bättre kvalitetsbelysning och de har en mycket längre livslängd. Ökad livslängd är en av anledningarna till att LED-lampor och LED lysrör snabbt har blivit ett populärt alternativ för lysrör och glödlampor. Dessutom har övergången betydande miljömässiga och ekonomiska faktorer.

Enkelt att byta

Det är enkelt att byta ut lysrörslamporna med LED-uppgraderingssatser eftersom du bara behöver några minuter att installera. Du använder också den befintliga lysrörsarmaturen utan att behöva ändra eller köpa ny armatur.

Dramatisk energiminskning

Genom att byta till lysrör med LED så minskar energiförbrukningen med nästan hälften jämfört med energin som används av lysrörsbelysningen. Denna energireduktion gör det mer än kostnadseffektiv.

Byt till LED

Det är inte fel att byta ut alla lampor du har idag mot LED. Det gäller inte bara lysrör, utan även de vanliga lamporna. LED är bra på många olika sätt. Om du använder något annat än LED-belysning, så går dina dina surt förvärvade pengar till höga elräkningar. LED-belysning ger en enorm ekonomisk fördel jämfört med glödljus-, lysrörsbelysning och halogenbelysning genom att vara mycket mer energieffektiv, och eftersom LED-lampor håller längre kommer du att sänka underhållskostnaderna.

Fler fördelar med LED

Eftersom en LED-lampa saknar en glödtråd eller ett glashölje är de mer motståndskraftiga mot vibrationer eller andra kraftiga stötar, till skillnad från andra glödlampor som ofta inte tål mindre stötar eller fall. Även LED lysrör är bra mycket hållbarare. Sedan är LED lampor och LED lysrör även bra för miljön då de inte innehåller kvicksilver som de traditionella lysrören kan göra.

Sedan är det även så att LED lampor och LED lysrör, de ger dig en belysning av högre kvalitet. Att gå från en glödlampa till en högkvalitativ LED-lampa ger en direkt märkbar skillnad. Så byt ut dina lampor mot LED idag!